Matematik

rap haster

12. februar 2007 af thelife (Slettet)
hey

er det sådan man regner den når det er om Potensielle funktio som jeg skal bruge til min raport

Hvis x falder med – 17 % vil jeg beregne hvor meget y ændre i procent


Fy= F opløftet x a

P= -17 %

-17 /100 + 1 =0,83

Fy= 0,83 0,452 = 0,919

0,919 – 1 * 100 = -8,67

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2007 af mathon

1y = b*x1^a

y2 = b*(x1*0,83)^a=b*x1^a*0,83^a

y2/1y = b*x1^a*0,83^a/(b*x1^a) = 0,83^a

(y2-y1)/y1*100% = (0,83^a-1)*100%




Skriv et svar til: rap haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.