Matematik

Cosinus, Sinus

13. februar 2007 af ralsted (Slettet)
A=50grader
B=40 grader
C=90grader
b=3,75

hvad er a? jeg får det hele tiden til -1,01... ??deromkring. forstår det ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2007 af Einstein_15 (Slettet)

hvilke formler har du brugt?

Du burde bruge Tan(A)= a/b <=> a= b * Tan(A)

Svar #2
13. februar 2007 af ralsted (Slettet)

Det har jeg også, men får den hele tiden til -1,01

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2007 af Einstein_15 (Slettet)

Hm, jeg får det ellers til 4,46..

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2007 af mathon

...hvad med at indstille din lommeregner til at regne i grader frem for i radianer!!!...

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. februar 2007 af mathon

...havde ikke set...
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=310685

Skriv et svar til: Cosinus, Sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.