Engelsk
Kort tekst! Dansk-Engelsk
14. februar 2007 af
nanna16 (Slettet)
Hej.. Nogen der gider prøve rette nedestående oversættelse fra dansk til engelsk igennem! Tak!
Hvad skulle an gøre? Daphne havde forladt ham uden at sige noget. Han kunne kun vente, og måske led hum mere end ham. Han måtte tænke på besøget i aften. Han havde ikke barberet sig. Daphne og hendes broder var de eneste, han havde talt med i lang tid. Håbede de, at han var for syg til at gøre noget? Hvem af dem havde fået den anden til at tro det? Men han havde det bedre, end de tænkte, forsikrede han sig selv. Han var bare skuffet og træt. Han trængte til hvile. Han lagde sig på sofaen.
What should he do? Daphne had left him without something to say. He could only wait and perhaps she suffered more than him. He had to think of the visit this evening. He had not shaved. Daphne and her brother were the only one, who he had spooked to in a long time. Did they hope that he was to ill, in order to do something? Who of them had let the other to think that? But he had it better than they thought he maintained him self. He was only disappointed and tired. He needed to rest. He lay him on the sofa.
Hvad skulle an gøre? Daphne havde forladt ham uden at sige noget. Han kunne kun vente, og måske led hum mere end ham. Han måtte tænke på besøget i aften. Han havde ikke barberet sig. Daphne og hendes broder var de eneste, han havde talt med i lang tid. Håbede de, at han var for syg til at gøre noget? Hvem af dem havde fået den anden til at tro det? Men han havde det bedre, end de tænkte, forsikrede han sig selv. Han var bare skuffet og træt. Han trængte til hvile. Han lagde sig på sofaen.
What should he do? Daphne had left him without something to say. He could only wait and perhaps she suffered more than him. He had to think of the visit this evening. He had not shaved. Daphne and her brother were the only one, who he had spooked to in a long time. Did they hope that he was to ill, in order to do something? Who of them had let the other to think that? But he had it better than they thought he maintained him self. He was only disappointed and tired. He needed to rest. He lay him on the sofa.
Svar #3
14. februar 2007 af pianocat (Slettet)
Daphne and her brother were the only one, who he had spooked to in a long time
Daphne and her brother were the only ones, who he had spooked to in a long time
one=ones når det er mere end en person/ting der nævens.
"...to ill" = "...too ill" to er infinitiv, og too graden ad verbet.
But he had it better than they thought he maintained him self.
but he was feeling better then they thought he maintained himself
He lay him on the sofa. den er forkert formuleret, men jeg ved sgu egentlig ikke hvordan den ellers skal være, men et er sikkert, det er forkert.
Daphne and her brother were the only ones, who he had spooked to in a long time
one=ones når det er mere end en person/ting der nævens.
"...to ill" = "...too ill" to er infinitiv, og too graden ad verbet.
But he had it better than they thought he maintained him self.
but he was feeling better then they thought he maintained himself
He lay him on the sofa. den er forkert formuleret, men jeg ved sgu egentlig ikke hvordan den ellers skal være, men et er sikkert, det er forkert.
Skriv et svar til: Kort tekst! Dansk-Engelsk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
