Matematik
isolere
15. februar 2007 af
Hollywoodstar (Slettet)
Hvordan kan jeg isolere det her?
a vektor = (0,2,2), b vektor = (sqrt(6), -1, 1)
2.82 = x * cross(a, b),x
skal isolere x
a vektor = (0,2,2), b vektor = (sqrt(6), -1, 1)
2.82 = x * cross(a, b),x
skal isolere x
Svar #1
15. februar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jeg forstår ikke hvad du mener. Skriv enten
2.82 = x * cross(a, b),x
på en anden måde eller forklar det med ord, hvis jeg skal have en chance for at hjælpe dig.
Jeg forstår ikke hvad du mener. Skriv enten
2.82 = x * cross(a, b),x
på en anden måde eller forklar det med ord, hvis jeg skal have en chance for at hjælpe dig.
Skriv et svar til: isolere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
