Matematik

Hjælp til Integralregning..

16. februar 2007 af Sahar (Slettet)
Hej folkens.. Hvordan løser man de to opgaver?

int X^4 + 7x/x^2 dx

int cosx*sinx/2+(sinx)^2

Mange tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2007 af Duffy

Mener du

a) (x^4 + 7x)/x^2

eller

b) [ x^4 ] + [7x/x^2]

Svar #2
17. februar 2007 af Sahar (Slettet)

Jeg mener:

int (x^4 + 7x)/ x^2 dx

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Del op i to integraler

int (x^4 + 7x)/ x^2 dx =

int (x^4/x^2)dx + int (7x/x^2)dx =

osv.

Svar #4
17. februar 2007 af Sahar (Slettet)

Tak.. hva med lidt hjælp til den anden.
int (cosx*sinx)/2+(sinx)^2 DX


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2007 af The nørd (Slettet)

her skal du nok bare bruge de regneregler der er, når du skal diff. en brøk, for jeg kan umiddelbart ikke se at den kan løses ved hjælp af substitation

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Mangler der også en parentes i nævneren her?

Prøv at sætte t=nævneren.

Skriv et svar til: Hjælp til Integralregning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.