Matematik
no subject
17. februar 2007 af
Artemis (Slettet)
Hey allesammen!
Er der ik lige en, som kan hjælpe mig med denne opgave, skulle være barnemad for jer :)
(det handler om papirformater)
1. for A-formaterne gælder at: b/l=1/2*l/b
b er bredde
l er længde
Vis, at forholdet mellem bredde og længde er 1/kvadratrod 2
Er der ik lige en, som kan hjælpe mig med denne opgave, skulle være barnemad for jer :)
(det handler om papirformater)
1. for A-formaterne gælder at: b/l=1/2*l/b
b er bredde
l er længde
Vis, at forholdet mellem bredde og længde er 1/kvadratrod 2
Svar #1
17. februar 2007 af ibibib (Slettet)
b/l=1/2*l/b <=>
b² = 1/2·l² <=>
b²/l² = 1/2 <=>
b/l = 1/kvarod(2)
b² = 1/2·l² <=>
b²/l² = 1/2 <=>
b/l = 1/kvarod(2)
Skriv et svar til: no subject
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
