Matematik
Forkort brøker
17. februar 2007 af
Hans4444 (Slettet)
Nogen som kan hjælpe med at forkorte disse brøker som skal bruges i en udregning, er gået helt i stå.
1) (-x^2+4)/(2x^2+2x-12)=
2) (x-1)/2x^2+4x-6) =
3) (x^2+4x)/(x^2-5x+4)=
4) (x^3-9x)/(x^3+x^2-6x) =
Håber i kan hjælpe mig.
1) (-x^2+4)/(2x^2+2x-12)=
2) (x-1)/2x^2+4x-6) =
3) (x^2+4x)/(x^2-5x+4)=
4) (x^3-9x)/(x^3+x^2-6x) =
Håber i kan hjælpe mig.
Svar #2
17. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Du skal bestemme nulpunkterne i tælleren og i nævneren og faktorisere som nævnt i #1.
Skriv et svar til: Forkort brøker
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
