Dansk
essay snart!!
19. februar 2007 af
truttifrutti (Slettet)
Er der nogen der har skrevet et essay om tid? Har total skriveblokering og aner ikk hvad jeg ska skrive, så håber der er nogen der kan give lidt inspiration.
Svar #1
19. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)
Tid = udvikling (historisk perspektivering - såvel "livet" som litteraturen)
Tid = Koordinering (leve efter kalender)
Tid = for lidt/for meget tid i din hverdag
Tid som produkt på frit marked (efterspørgsel/udbud) - Hvis det er interessant for dig at "fantasere" om) - En af dem jeg ville finde interessant og originalt ;)
«•» Vange© «•»
Tid = Koordinering (leve efter kalender)
Tid = for lidt/for meget tid i din hverdag
Tid som produkt på frit marked (efterspørgsel/udbud) - Hvis det er interessant for dig at "fantasere" om) - En af dem jeg ville finde interessant og originalt ;)
«•» Vange© «•»
Svar #2
19. februar 2007 af akadina (Slettet)
Hmm... Vi ved alle hvad tid er indtil vi bliver spurgt om det og kommer til at tænke over det. Så er det pludselig meget mere kompliseret!!
Min fysiklærer siger at tiden er lige så gammel som universet, altså at den opstod samtdig med Big Bang. Det kan bekræftes i dette fra Wikipedia:
"According to some of the latest scientific theories, time began with the Big Bang. Stephen Hawking has commented that statements about what happened "before" time began are self-contradictory, and thus without meaning. Other theorists have contended that even if there were another time frame "before" the Big Bang, no information from events then would be accessible to us. Scientists have come to some agreement on descriptions of events that happened 10-35 seconds after the Big Bang, but generally agree that descriptions about what happened before one Planck time after the Big Bang will likely remain pure speculations"
Men man kan også hævde at begrebet tid er noget mennesket har skabt.
Der er forskellige opfattelser af tid fx linier eller cirkulær.
Tiden kan måles med et ur, en time varer altid 60 minutter, men nogle gange flyver den afsted og andre gange føles en time som en evighed.
Evigheden er også et begreb der kan være spændende at skrive lidt om.
Håber dette kan inspirerer dig :-)
Skriv et svar til: essay snart!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
