Matematik

HJÆLP! Og ja HASTER!

19. februar 2007 af Okonomiyaki (Slettet)
Parken er forsynet med et bevægeligt tag, der kan overdække hele banen.
Arealet af den overdækkede del af parken er 13300m2. Det overdækkede rum er 45 m højt

- Beregn rumfanget af det overdækkede rum

Heeeeeeeeelp ^^

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2007 af Evlæs (Slettet)

13300*45=598500m3

Svar #2
19. februar 2007 af Okonomiyaki (Slettet)

Danke! :D

Svar #3
19. februar 2007 af Okonomiyaki (Slettet)

Luftens massefylde er ca. 1,293 kg/m3

Beregn massen af den luft, der befinder sig i det overdækkede rum

Once again xD help

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2007 af 171089 (Slettet)

m = v*Mf
m= 598500m3*1,293kg/m3
m=7738

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2007 af 171089 (Slettet)

m = v*Mf
m= 598500m3*1,293kg/m3
m=773860,5kg

Svar #6
19. februar 2007 af Okonomiyaki (Slettet)

Mange tak : D

Rummet kan varmes op til 15 C.
For at opvarme 1kg luft 1 C bruges 1006 joule.
Varmesystemet kan hvert sekund netto levere 100000

- Beregn den tid, det tager at opvarme rummet fra 0 C til 15 C

På forhånd tak : D

Svar #7
19. februar 2007 af Okonomiyaki (Slettet)

100000 joule *

Brugbart svar (0)

Svar #8
19. februar 2007 af unobuno (Slettet)

prøv at kigge på enhederne

du har p = W=J/s m = kg c = kg/grad
Du skal finde t=s

Brugbart svar (0)

Svar #9
19. februar 2007 af unobuno (Slettet)

prøv at kigge på enhederne

du har p = W=J/s m = kg c = kg/grad
Du skal finde t=s

Skriv et svar til: HJÆLP! Og ja HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.