Matematik

HJællppp Please

22. februar 2007 af afsharkizi (Slettet)
Hejsa jeg har et par problemer med matematik ..

Den første opgave er sådan..
Skriv det manglende tal... 1 - 2 - 4- 7- 11 ___ - 22 - 29

Den anden opgave er..Det er en ottekant.. med 2 sorte sider og en skraveret side og 4 hvide sider..

Sandsynligheden for at toppen vil lande på en sort side er.. ???


Sandsynsligheden for at toppen vil lande på en hvid eller en skrveret side er ???

(Jeg kan finde ud af det der med sandsynlighed.. En som vil forklarer det ???)





Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2007 af badooo (Slettet)

Opgave 1:

1+1 = 2
2+2 = 4
4+3 = 7
7+4 = 11

Jeg håber, du kan se systemet. Fortsæt selv.

I opgave 2 har du kun opgivet 7 af de 8 sider. Er den sidste tom eller tæller den bare ikke med?

Svar #2
22. februar 2007 af afsharkizi (Slettet)

Undskyld jeg skulle have skrevet 3 sorte sider... Men jeg har løst første opgave tak skal du have men reste.. Hvis du kunne hjælpe har jeg en opgave til

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2007 af badooo (Slettet)

Da terningen har 8 sider, og 3 af dem er sorte, er sandsynligheden for, at den lander på en sort, 3/8.

Prøv selv med resten.

Og var der en 3. opgave?

Svar #4
22. februar 2007 af afsharkizi (Slettet)

Opgaven lyder ... Terningen deles i 8 små ens terninger..

Terningen L: 2 cm og H: 2cm

Den samlede overflade af de 8 små tegninger er:::

Så har jeg også noget med Tegn alle figurens symmetriakser....Jeg scanner den,..

Svar #5
22. februar 2007 af afsharkizi (Slettet)

men den anden opgave kan jeg ikke lidt svær..

Svar #6
22. februar 2007 af afsharkizi (Slettet)

Ikke nogen som vil hjælpe

Skriv et svar til: HJællppp Please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.