Matematik
¨Produktreglen
22. februar 2007 af
JaXeGF (Slettet)
Er vi enige om at følgende er sandt?
(x+2)^2 = x^2 + 2^2 + 2*2*x
(x+2)^2 = x^2 + 2^2 + 2*2*x
Svar #3
22. februar 2007 af me_strix (Slettet)
Det er en af kvadratsætningerne, som du skal kunne udenad.. Mere generelt hedder det:
(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab
(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab
Skriv et svar til: ¨Produktreglen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
