Matematik

Vektorer i rummet

25. februar 2007 af Misser (Slettet)
Hej...

I et koordinatsystem i rummet er givet vektoren j (med -> over)= (0,1,0) samt punkterne A(0,-1,-1) og B(3,2,0)

Beregn vinklen mellem AB (med -> over) og j(med -> over)

Er der nogle der kan hjælpe mig med at komme i gang med den her opgave?

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2007 af dnadan (Slettet)

Find vektor_AB, når dette er gjort, så kan du finde vinklen mellem to vektorer vha. en formel, som du finder i din formelsamling...

Svar #2
25. februar 2007 af Misser (Slettet)

Jamen hvordan finder jeg vektor AB???

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2007 af The nørd (Slettet)

AB= 3-0
2-(-1)
0-(-1)
dvs AB vektor= 3,3,1

Svar #4
25. februar 2007 af Misser (Slettet)

Tusind tak

Skriv et svar til: Vektorer i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.