Matematik
en cylinders rumfang
26. februar 2007 af
white_angel (Slettet)
a) Vis , at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylindernes halve højde t er bestemt ved
V=200*pi*t-2*pi*t
V= pi *r^*h
y=(0,10) x=(10,0)
Jeg håber at der nogle der kan hjælpe mig med den her opgave.
V=200*pi*t-2*pi*t
V= pi *r^*h
y=(0,10) x=(10,0)
Jeg håber at der nogle der kan hjælpe mig med den her opgave.
Svar #1
26. februar 2007 af white_angel (Slettet)
er der ingen der kan hjælpe? jeg skal aflevere det imorgen.
Skriv et svar til: en cylinders rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
