Matematik
differentialregning
26. februar 2007 af
saharrasoul (Slettet)
hi...er der nogen der vil hjælpe mig med at differentere følgende
t-2/t+2
og
t^2-1/t+2
tak på forhånd!
t-2/t+2
og
t^2-1/t+2
tak på forhånd!
Svar #1
26. februar 2007 af Lusker (Slettet)
Første differentieret:
(1*(t+2)-(t-2)*1)/(t+2)^2 =
4/(t+2)^2 =
Andet udtryk differentieret:
(2t*(t+2)-(t^2-1)*1)/(t+2)^2 =
(2t^2+4t-t^2+1)/(t+2)^2 =
(t^2+4t+1)/(t+2)^2
Dette skulle gerne være korrekt
(1*(t+2)-(t-2)*1)/(t+2)^2 =
4/(t+2)^2 =
Andet udtryk differentieret:
(2t*(t+2)-(t^2-1)*1)/(t+2)^2 =
(2t^2+4t-t^2+1)/(t+2)^2 =
(t^2+4t+1)/(t+2)^2
Dette skulle gerne være korrekt
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
