Matematik
Diff.lign.(MAT.)
23. marts 2004 af
Louise H (Slettet)
Hej med jer
Vil blive rigtig glad, hvis der var en der lige nu i dag kan hjælpe mig med følgende opgave:
En funktion f er løsning til diff.lign.
(*) y''(1/4)y.
Bestem en forskrift for f, idet det oplyses, at f(0)=2 og f'(0)=0.
I bærende konstruktioner benyttede den spanske arkitekt ofte buer, der har form som grafer for funktionen af typen
h(x)=k-g(x), hvor k er en positiv konstant, h'(0)=0, og g er en løsning til diff.lig.(*)
For en bestemt bue gælder yderligere, at
h(2)=0 og h'(2)=-4.
Bestem for denne bue en forskrift for h, og bestem højden h(0) af denne bue.
Håber virkelig på noget hjælp
Vil blive rigtig glad, hvis der var en der lige nu i dag kan hjælpe mig med følgende opgave:
En funktion f er løsning til diff.lign.
(*) y''(1/4)y.
Bestem en forskrift for f, idet det oplyses, at f(0)=2 og f'(0)=0.
I bærende konstruktioner benyttede den spanske arkitekt ofte buer, der har form som grafer for funktionen af typen
h(x)=k-g(x), hvor k er en positiv konstant, h'(0)=0, og g er en løsning til diff.lig.(*)
For en bestemt bue gælder yderligere, at
h(2)=0 og h'(2)=-4.
Bestem for denne bue en forskrift for h, og bestem højden h(0) af denne bue.
Håber virkelig på noget hjælp
Svar #3
23. marts 2004 af riquelme (Slettet)
prøv nu selv at komme med et forslag.. der er ingen der gider lave dem for dig
Svar #5
24. marts 2004 af stratocaster (Slettet)
jeg er enig med #4... en ligning kendetegnes med en lighedstegn mellem forskellige udtryk
Skriv et svar til: Diff.lign.(MAT.)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
