Matematik
vetorregning
03. marts 2007 af
uksomi (Slettet)
I min opgave står der at jeg skal beregne et skæringspunkt mellem en linje l, hvis parameterfremstilling er bestemt ved:
x=8-4t
y=6-3t
z=8t
og beta's ligning er bestemt ved: -3x-4y+3z+24=0
Jeg indsætter koordinaterne fra parameterfremstillingen ind i beta og får at t=1/2
Derefter får jeg at skæringspunktet S(-2,-3/2,4)
Dog giver det ikke 0, når jeg indsætter koordinatsættet til skæringspunktet i ligning for planen beta.
Hvordan kan det være???
x=8-4t
y=6-3t
z=8t
og beta's ligning er bestemt ved: -3x-4y+3z+24=0
Jeg indsætter koordinaterne fra parameterfremstillingen ind i beta og får at t=1/2
Derefter får jeg at skæringspunktet S(-2,-3/2,4)
Dog giver det ikke 0, når jeg indsætter koordinatsættet til skæringspunktet i ligning for planen beta.
Hvordan kan det være???
Svar #2
03. marts 2007 af ibibib (Slettet)
Tja, så har du jo lavet en regnefejl.
Jeg kan ikke fortælle dig hvilken fejl du har lavet, du har jo ikke skrevet mellemregningerne.
Jeg får t=½ og skæringspunktet (6, 4½, 4).
Jeg kan ikke fortælle dig hvilken fejl du har lavet, du har jo ikke skrevet mellemregningerne.
Jeg får t=½ og skæringspunktet (6, 4½, 4).
Skriv et svar til: vetorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
