Matematik
Cosinus/sinus
04. marts 2007 af
Kaspergn (Slettet)
Har en opgave hvor jeg skal finde y-værdien i en parameter fremstilling til at være = 0,
således at formlen skal se sådan her ud:
0 = 2*Sin(2t) + Sin(4t)
og jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg skal få isoleret t, da jeg ikk kan huske hva der sker med de 2 ganget foran den første sinus.
Håber en eller anden lige kan hjælpe mig med det her stykke :)
Hilsen Kasper
således at formlen skal se sådan her ud:
0 = 2*Sin(2t) + Sin(4t)
og jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg skal få isoleret t, da jeg ikk kan huske hva der sker med de 2 ganget foran den første sinus.
Håber en eller anden lige kan hjælpe mig med det her stykke :)
Hilsen Kasper
Svar #1
04. marts 2007 af Kaspergn (Slettet)
glemte at sige, jeg ved der skal være 2 løsninger, så det skal ende ud i en andengradsligning
Skriv et svar til: Cosinus/sinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
