Tysk
Perfektum participium
07. marts 2007 af
Izabella (Slettet)
Jeg skal indsætte de manglende parfektum participium-former.
1) Was hast du heute --- (machen) = gemacht ?
2)Heute Morgen hat der Wecker nicht ---(klingeln) = geklingelt?
3)In der Ex-DDR hat die stasi die bewölkerung -- (bespitzeln), hvad skal det hedde?! gebespitzelt er da ikke noget ord!
4)Geld hat uns immer ---- (interessieren) , hvad skal det lige hedde?!
Håber lige en kan hjælpe, tak!
1) Was hast du heute --- (machen) = gemacht ?
2)Heute Morgen hat der Wecker nicht ---(klingeln) = geklingelt?
3)In der Ex-DDR hat die stasi die bewölkerung -- (bespitzeln), hvad skal det hedde?! gebespitzelt er da ikke noget ord!
4)Geld hat uns immer ---- (interessieren) , hvad skal det lige hedde?!
Håber lige en kan hjælpe, tak!
Svar #2
07. marts 2007 af Izabella (Slettet)
Oka. Er passieren, erobern og verreisen også uden ge foran?!
Skriv et svar til: Perfektum participium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
