Matematik
Isolering
07. marts 2007 af
sdj (Slettet)
Jeg skal isolerer u i denne ligning:
a=m*g*sin(A)-u*m*g*cos(A)
a=sin(A)-u*cos(A)
a/u=-cos(A)/sin(A)
u= -(a-cos(A))/sin(A)
u=cos(A)/sin(A)
u=tan(A)
Det skal nævnes at a=0
Er dette rigtigt?
a=m*g*sin(A)-u*m*g*cos(A)
a=sin(A)-u*cos(A)
a/u=-cos(A)/sin(A)
u= -(a-cos(A))/sin(A)
u=cos(A)/sin(A)
u=tan(A)
Det skal nævnes at a=0
Er dette rigtigt?
Svar #2
07. marts 2007 af sdj (Slettet)
#1
Min lærer siger at det skal ende med at give tan(A)? Kan det ikke lade sig gøre?
Min lærer siger at det skal ende med at give tan(A)? Kan det ikke lade sig gøre?
Skriv et svar til: Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
