Matematik
2x+0,025x^2/X
09. marts 2007 af
Emmee (Slettet)
Kan nogle hjælpe mig med hvordan dette udtryk forenkles:
2x+0,025x^2/x
2x+0,025x^2/x
Svar #1
09. marts 2007 af Lusker (Slettet)
Hvis det er hele udtrykket som skal deles med x, så kan det skrives som:
(2x+0.025x^2)/x = 2+0.025x
Hvis det kun er 0.025x^2 der skal deles med x, så kan det skrives sådan.
2x+((0.025x^2)/x)=2x+0.025x
Jeg går ud fra det er det du mener med forenkles.
(2x+0.025x^2)/x = 2+0.025x
Hvis det kun er 0.025x^2 der skal deles med x, så kan det skrives sådan.
2x+((0.025x^2)/x)=2x+0.025x
Jeg går ud fra det er det du mener med forenkles.
Skriv et svar til: 2x+0,025x^2/X
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
