Matematik
Isolering
12. marts 2007 af
kenano (Slettet)
Hvordan isoleres disse to:
1) sin(B) skal isoleres:
sin(B)/14,2=sin(21,2°)/6,9
2) c skal isoleres:
c/sin(C)=(6,9)/sin(21,2°)
1) sin(B) skal isoleres:
sin(B)/14,2=sin(21,2°)/6,9
2) c skal isoleres:
c/sin(C)=(6,9)/sin(21,2°)
Svar #1
12. marts 2007 af Sentinox (Slettet)
Jeg giver dig nummer 1), prøv derefter selv med nummer 2:
1) sin(B)/14,2=sin(21,2°)/6,9 <=>
sin(B) = (14,2*sin(21,2°))/6,9 <=>
B = sin^(-1)((14,2*sin(21,2°))/6,9)
sin^(-1) kaldes også nogen gange "arcsin" på nogle lommeregnere...
//Sentinox
1) sin(B)/14,2=sin(21,2°)/6,9 <=>
sin(B) = (14,2*sin(21,2°))/6,9 <=>
B = sin^(-1)((14,2*sin(21,2°))/6,9)
sin^(-1) kaldes også nogen gange "arcsin" på nogle lommeregnere...
//Sentinox
Skriv et svar til: Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
