Matematik
Stamfnk.
14. marts 2007 af
troldepus107 (Slettet)
Jeg er meget i tvivl om hvordan jeg finder stamfunktionen til denne:
f(x)= e^x * kvdr(1-e^x) (x= eller mindre end 0)
Er der nogen der kan hjælpe?
Venlig hilsen Pernille
f(x)= e^x * kvdr(1-e^x) (x= eller mindre end 0)
Er der nogen der kan hjælpe?
Venlig hilsen Pernille
Skriv et svar til: Stamfnk.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
