Matematik

HJÆÆÆÆLP!!!

15. marts 2007 af kasper17 (Slettet)
Hej Alle kloge hoveder.

Jeg har en trekant hvor skal skal finde længden af Medianen (Ma).

Jeg har disse informationer.
A=56,81*
B=73,33*
C=49,86*
a=7,8cm
b=8,5cm
c=6,9cm

Jeg vil meget gerne have hurtig respons:)
På forhånd tak:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2007 af mathon

ma = (1/2)sqr[2(b^2+c^2)-a^2]

Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.