Matematik

Haster :)

15. marts 2007 af Splitt (Slettet)
En funktion f er givet ved

f(x)=ax^2+bx

hvor a og b er tal.
Bestem f'(-2) udtrykt ved a og b .
Grafen for f går gennem punktet P(- 2 , 1) og har i dette punkt en tangent
med hældningskoefficienten 3.
Bestem a og b .

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2007 af mathon

f(x)=ax^2+bx

f'(x) = 2ax + b

f'(-2) = 2a(-2) + b = -4a + b

Skriv et svar til: Haster :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.