Engelsk

er ret dårlig til engelsk :S hjælp så er i søde

15. marts 2007 af Yndlingsbabe (Slettet)
hej jeg er ved at skrive et essay om musikkens indflydelse på unge mennesker. Vil I ikke hjælpe mig med det grammatiske i indledningen (ikke det mest komplicerede engelsk!)- komma og ordstilling (evt forkerte ord)
så er I søde -idéer modtages også gerne til hvad der ellers kan skrives.;)

You come home after a tough day. You are tied but very happy – you’re in love. The sweetest boy in school has smiled to you. You are placing your backpack in the corner and go to your stereo(den der er rigtig dårlig formuleret!) where you turn on the music. You choose the sweetest love song and the tones flow slowly out in your room and slowly take place in your head. The sweet tones make you dance. You close your eyes and the music swings you around – it makes you feel the happiness and the love inside.

Music had always been a part of humans and particularly young persons. When people are listing to music it gives them ideas or changes moods. Music can express feelings or (political) messages.
There are many types of music.

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2007 af Christina_Jensen (Slettet)

Bedre at sige: you place, i stedet for you are placing.


Du har ret i, at det er meget simpelt engelsk - men det er dog bedre end dårligt engelsk. :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2007 af Katrine (Slettet)

tied = bundet
-> tired

are placing your backpack = place your backpack

in = into

listing = sætte ting på en liste
-> listening

Nuvel er det forholdsvis simpelt engelsk, men der er sådan set ikke rigtigt nogle fejl i det.

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2007 af Katrine (Slettet)

Og Christina kom mig i forkøbet ;-)

Svar #4
15. marts 2007 af Yndlingsbabe (Slettet)

hehe tak - tænkte nu når der jo også var fejl at det var en god idé at starte simpelt hehe men tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2007 af pssc (Slettet)

it makes you feel the happiness and the love inside.
Slet the ved både happiness og love, d disse er begreber og IKKE skal have the foran.

Music had always been a...
Had er datid, så du skriver egentlig at musik altid havde. Måske du mener has

been a part of humans and particularly young persons lives,
Du mangler at angive at det er genetiv, hvilket du gør ved at tilføje en ' efter flertals S'et. Måske du også vil skrive et lives

Håber det kan hjælpe...!

Go' weekend ;-)

Skriv et svar til: er ret dårlig til engelsk :S hjælp så er i søde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.