Afsætning
Konkurrence
17. marts 2007 af
IIII (Slettet)
Goddag
Jeg søger hjælp til lidt afsætning på niveau e.
Jeg har selv bud, jeg mangler bare en som vil/kan rette mit værk.
Hvis du er god til Afsætning, så være venlig og skriv i min tråd.
Jeg søger hjælp til lidt afsætning på niveau e.
Jeg har selv bud, jeg mangler bare en som vil/kan rette mit værk.
Hvis du er god til Afsætning, så være venlig og skriv i min tråd.
Svar #3
18. marts 2007 af IIII (Slettet)
http://peecee.dk/?id=34921
15,1 : har ingen bud, for kan ikke finde ud af den.
http://peecee.dk/?id=34922
15.2
1. har ingen bud, jeg kan ikke finde ud af opgaven.
2. har ingen bud.
15.3
1. Indkøbspris, Hjemtagelses omk. kostpris, Drifts omk. egenpris, nettofortjeneste, salgspris, moms, salgspris med moms,
2. el, husleje
3. Får at tiltrække kunderne.
4. Supermarked.
http://peecee.dk/?id=34923
15.4
1. Indkøbspris -56,00
+ Hjemtgelses omk. -1,25
-----------------------
= kostpris - 57,25
+Drifts omk. - 14,31
-------------------------
=Egenpis - 71,56
+ Netto fortjeneste -28,62
--------------------------
= Salgspris u. moms 100.18
+ Moms 25%& 25,85
--------------------------
= Salgspris med moms 125,23
2. Indkøbspris 119,00
+ Hjemtgelses omk. 1,25
-----------------------
= kostpris 120,25
+Drifts omk. 30,325
-------------------------
=Egenpis 150,31
+ Netto fortjeneste 60,104
--------------------------
= Salgspris u. moms 210,414
+ Moms 25%& 52,6035
--------------------------
= Salgspris med moms 23,017
3. 319 * 28,62 = 9129,78
269 * 60,12 = 16172,28
9129,78 + 16172,28 = 25302,06
15,1 : har ingen bud, for kan ikke finde ud af den.
http://peecee.dk/?id=34922
15.2
1. har ingen bud, jeg kan ikke finde ud af opgaven.
2. har ingen bud.
15.3
1. Indkøbspris, Hjemtagelses omk. kostpris, Drifts omk. egenpris, nettofortjeneste, salgspris, moms, salgspris med moms,
2. el, husleje
3. Får at tiltrække kunderne.
4. Supermarked.
http://peecee.dk/?id=34923
15.4
1. Indkøbspris -56,00
+ Hjemtgelses omk. -1,25
-----------------------
= kostpris - 57,25
+Drifts omk. - 14,31
-------------------------
=Egenpis - 71,56
+ Netto fortjeneste -28,62
--------------------------
= Salgspris u. moms 100.18
+ Moms 25%& 25,85
--------------------------
= Salgspris med moms 125,23
2. Indkøbspris 119,00
+ Hjemtgelses omk. 1,25
-----------------------
= kostpris 120,25
+Drifts omk. 30,325
-------------------------
=Egenpis 150,31
+ Netto fortjeneste 60,104
--------------------------
= Salgspris u. moms 210,414
+ Moms 25%& 52,6035
--------------------------
= Salgspris med moms 23,017
3. 319 * 28,62 = 9129,78
269 * 60,12 = 16172,28
9129,78 + 16172,28 = 25302,06
Skriv et svar til: Konkurrence
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
