Matematik
Differentialregning
19. marts 2007 af
Kringle (Slettet)
Hej,
jeg har lidt problemer med en opgave.
Opgaven lyder, at man skal bestemme f´(1).
f(x) = x^10 + 1/x^10
Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe, er nemlig ikke særlig godt inde i stoffet.
jeg har lidt problemer med en opgave.
Opgaven lyder, at man skal bestemme f´(1).
f(x) = x^10 + 1/x^10
Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe, er nemlig ikke særlig godt inde i stoffet.
Svar #1
19. marts 2007 af dnadan (Slettet)
Benyt dine differentieringsregler:
f(h(x)+g(x))=> f'(x)=h'(x)+g'(x)
Samt:
f(x)=x^a => f'(x)=a*x^(a-1)
Hint, lav 1/x^10 om til x^-10
f(h(x)+g(x))=> f'(x)=h'(x)+g'(x)
Samt:
f(x)=x^a => f'(x)=a*x^(a-1)
Hint, lav 1/x^10 om til x^-10
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
