Matematik
integralregning
20. marts 2007 af
sellew (Slettet)
hvordan løser jeg:
INT -1 til 2 af (8x^3-6x) dx ?
Tak
INT -1 til 2 af (8x^3-6x) dx ?
Tak
Svar #1
20. marts 2007 af sveegaard (Slettet)
F(x) = S 8x^3-6x dx = 2x^4-3x^2
A = F(2) - F(-1) = (2*2^4-3*2^2) - (2*(-1)^4-3(-1)^2) = 20 - (-1) = 21
A = F(2) - F(-1) = (2*2^4-3*2^2) - (2*(-1)^4-3(-1)^2) = 20 - (-1) = 21
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
