Matematik

forskrift

20. marts 2007 af divadua (Slettet)
hvis jeg har en forskrift som hedder f (x) = x+cos(x) hvordan gør jeg så rede for at ligningen f(x) = a har netop en løsning for alle a.

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2007 af mathon

-1</=cos(x)</=1

x=a-cos(x),
hvor x € [a-1;a+1] uanset a's værdi

Svar #2
20. marts 2007 af divadua (Slettet)

forstår ikke det første du skrev med -1 og 1?

Skriv et svar til: forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.