Matematik

brøkdel

20. marts 2007 af Yasin14 (Slettet)
4/5 del + 1/6 del

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2007 af mathon

(24+5)/30 = 29/30

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2007 af sveegaard (Slettet)

4/5 = 24/30

1/6 = 5/30

24/30 + 5/30 = 29/30

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2007 af An-ders (Slettet)

4/5 = 24 / 30

1/6 = 5 / 30


Så skulle resten ikke være så svært..

24/30 + 5/30 = 29/30

Skriv et svar til: brøkdel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.