Matematik

Heeeeeelp ^^

23. marts 2007 af Okonomiyaki (Slettet)
Jeg kører 43,1 km på 1 time og 52 minutter
Hvad er min genenmsnitsfart? ^-^


Dankes xx

Svar #1
23. marts 2007 af Okonomiyaki (Slettet)

WAH! Det var 1 time og 20 minutter XD

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2007 af Teazy (Slettet)

(43,1 * 60)/80 = 32,325 km/t

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2007 af mathon

1 time og 52 minutter (60+52)minutter = 112 minutter

på 112 minutter køres 43,1 km

på 1 minut køres 43,1/112 km

på 60 minutter = 1 time køres (43,1/112)*60 km =

Skriv et svar til: Heeeeeelp ^^

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.