Dansk
fortolkning!
29. marts 2007 af
ggf (Slettet)
Kan ikke helt gennemskue hvad forfatterens holdning og budskab et til dette digt!:
For evigt borte
Det virker som
var det i går
vi snakkede
----------------
Vi smilede til
hinanden og
grinede sammen
----------------
Du har forladt
jorden
----------------
Du har forladt
mig
----------------
Smerterne,
længslerne gror
for hvert hjerteslag
-----------------
Når min tid
er omme
vil du stå og vente
-----------------
Du vil vente
ved porten
-----------------
Du vil vente
med hjerteslag
-----------------
Smerterne,
længslerne
vil ende
-----------------
Ind til da
vil du blinke
på min aftenhimmel
------------------
Du er min
blinkende stjerne
------------------
Du er lyset
for enden.
Gitte Hedelund,
For evigt borte
Det virker som
var det i går
vi snakkede
----------------
Vi smilede til
hinanden og
grinede sammen
----------------
Du har forladt
jorden
----------------
Du har forladt
mig
----------------
Smerterne,
længslerne gror
for hvert hjerteslag
-----------------
Når min tid
er omme
vil du stå og vente
-----------------
Du vil vente
ved porten
-----------------
Du vil vente
med hjerteslag
-----------------
Smerterne,
længslerne
vil ende
-----------------
Ind til da
vil du blinke
på min aftenhimmel
------------------
Du er min
blinkende stjerne
------------------
Du er lyset
for enden.
Gitte Hedelund,
Svar #1
29. marts 2007 af Shase (Slettet)
For evigt borte
to personer som aldrig ser hinanden igen.
Det virker som
var det i går
vi snakkede
----------------
De har været tætte, og selvom de aldrig vil ses mere ligger mindet altså meget tæt.
Vi smilede til
hinanden og
grinede sammen
----------------
De havde det godt sammen.
Du har forladt
jorden
----------------
Modpartens død.
Du har forladt
mig
----------------
--//--
Smerterne,
længslerne gror
for hvert hjerteslag
-----------------
Afsavn. Vi ved det er kærlighed pga hjerte
Når min tid
er omme
vil du stå og vente
-----------------
Deres kærlighed var stærk. Så stærk at de vil finde sammen igen i det uvisse når han/hun dør (himlen).
Du vil vente
ved porten
-----------------
Hun/han står og venter på vedkommende i det uvisse
Du vil vente
med hjerteslag
-----------------
Hjerte = kærlighed. Han/hun venter pga kærligheden
Smerterne,
længslerne
vil ende
-----------------
Når de mødes vil smerten, og savnet ophører
Ind til da
vil du blinke
på min aftenhimmel
------------------
fylder meget i bevidstheden.
Du er min
blinkende stjerne
------------------
Stjerne = vejledende. Husker ham/hende om det de havde, og det der er i vente.
Du er lyset
for enden.
Siger sig selv..
to personer som aldrig ser hinanden igen.
Det virker som
var det i går
vi snakkede
----------------
De har været tætte, og selvom de aldrig vil ses mere ligger mindet altså meget tæt.
Vi smilede til
hinanden og
grinede sammen
----------------
De havde det godt sammen.
Du har forladt
jorden
----------------
Modpartens død.
Du har forladt
mig
----------------
--//--
Smerterne,
længslerne gror
for hvert hjerteslag
-----------------
Afsavn. Vi ved det er kærlighed pga hjerte
Når min tid
er omme
vil du stå og vente
-----------------
Deres kærlighed var stærk. Så stærk at de vil finde sammen igen i det uvisse når han/hun dør (himlen).
Du vil vente
ved porten
-----------------
Hun/han står og venter på vedkommende i det uvisse
Du vil vente
med hjerteslag
-----------------
Hjerte = kærlighed. Han/hun venter pga kærligheden
Smerterne,
længslerne
vil ende
-----------------
Når de mødes vil smerten, og savnet ophører
Ind til da
vil du blinke
på min aftenhimmel
------------------
fylder meget i bevidstheden.
Du er min
blinkende stjerne
------------------
Stjerne = vejledende. Husker ham/hende om det de havde, og det der er i vente.
Du er lyset
for enden.
Siger sig selv..
Skriv et svar til: fortolkning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
