Studievejledning

Brev fra videregående udd

31. marts 2007 af sam* (Slettet)
Hejsa

Jeg har modtaget et brev fra "de videregående udd". Jeg havde søgt en udd. der havde lagt vægt på specifikke krav og dem har jeg endnu ikke afsluttet (først til sommer).

Jeg søgte som kvote 2 og vedlagde hvad jeg har beskæftet mig med og har modtaget et brev om at jeg er kvalificeret gennem kvote 1 (Men har ikke sendt mit HF-bevis ind endnu, bl.a med de specifikke krav)... hvad jeg ikke forstår er hvordan jeg kan være kvalificeret gennem kvote 1, når....?? ER der andre der har modtaget samme svar?

Det var en udd. som jeg havde skrevet som 2 prioritet

Svar #1
31. marts 2007 af sam* (Slettet)

Hvis jeg er kvalificret gennem kvote 1 betyder de at de ikke ser på hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med?? og udelukkende kun vil se på HF gennemsnit eller?

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2007 af 150972 (Slettet)

Der er to muligheder (umiddelbart) enten er der fri optagelse på uddannelsen hvis du har bestået din studentereksamen samt de specifikke krav. Eller også kan du kun vurderes i kvote 1 fordi du først bliver student til sommer!


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2007 af Allie (Slettet)

Ja, normalt betyder kvote 1 at de ikke ser på andet end dit eksamensbevis. Så vidt jeg forstod dengang, jeg søgte, kan man ikke søge på kvote 2, når man ikke er færdig med sin adgangsgivende uddannelse endnu. Men du skulle nok spørge en studievejleder for en sikkerheds skyld. Du kan jo bare ringe til uddannelsesstedet - de vil sikkert gerne besvare dine spørgsmål.
Held og lykke. :)

Skriv et svar til: Brev fra videregående udd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.