Matematik
Ligevægtspunkt ?
04. april 2007 af
Johnny5 (Slettet)
Jeg har differentialligningen : dC/dt = 0,1(265-C)
Hvordan finder man ligevægtspunktet for denne ligning?
for forhånd tak
Jeg har differentialligningen : dC/dt = 0,1(265-C)
Hvordan finder man ligevægtspunktet for denne ligning?
for forhånd tak
Svar #1
04. april 2007 af Madsst (Slettet)
Ligevægtspunktet er kendetegnet ved at væksten derfra er 0, så sæt dC/dt=0 og isoler for C.
Skriv et svar til: Ligevægtspunkt ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
