Matematik

Hvorfor...

01. april 2004 af TDP (Slettet)
Hvorfor har x^2 < 0 ingen løsninger ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2004 af Sam

Fordi alle tal i 2. potens altid er positivt eller nul. Et negativt tal bliver altså positivt i 2. posten.

Fx. (-2)^2 = 4.

Og en anden gang. Huske lige at lave en SIGENDE overskrift!

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2004 af Mads^^ (Slettet)

Den har jo altså løsningen x=0.

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2004 af Cas_sen (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2004 af sigmund (Slettet)

Uligheden x^2<0 har ingen REELE løsninger, men den har KOMPLEKSE løsninger, idet man man indfører, at i^2=-1.

Skriv et svar til: Hvorfor...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.