Matematik
LateX-syntax
07. april 2007 af
piper (Slettet)
Hej med jer.
Jeg skriver fordi jeg ville høre, om der var nogen, der ved hjælp af LateX, kunne få disse formler til at se nydeligere ud:
k_2n = sqrt(2 - sqrt(4 - (k_n)^2))
K_2n = 2K_n / (2 + sqrt(4 + (K_n)^2)
Hvor teksten efter _ (underscore) er indeks og sqrt betegner kvadratrodsfunktionen.
Der skelnes mellem små og store bogstaver.
Jeg skriver fordi jeg ville høre, om der var nogen, der ved hjælp af LateX, kunne få disse formler til at se nydeligere ud:
k_2n = sqrt(2 - sqrt(4 - (k_n)^2))
K_2n = 2K_n / (2 + sqrt(4 + (K_n)^2)
Hvor teksten efter _ (underscore) er indeks og sqrt betegner kvadratrodsfunktionen.
Der skelnes mellem små og store bogstaver.
Skriv et svar til: LateX-syntax
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
