Matematik

integralregning

07. april 2007 af razi (Slettet)
Hey..

Er der nogle der kan hjælpe mig med at løse disse opgaver ?

http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=30734

På forhånd tak.. :)

Svar #1
07. april 2007 af razi (Slettet)

peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=30734]

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2007 af mathon


1) AB og CD er tangenter til parabelen, hvorved kurven udgør "et hele".

2) integrer 3 gange

3) summer de 3 delarealer

4) beregn digets rumfang ved længde gange endefladeareal

Svar #3
07. april 2007 af razi (Slettet)

tak, men hvordan opskriver jeg funktionsforskriften for f(x)?

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2007 af mathon


se
http://www.peecee.dk/index.php?id=38422

Svar #5
07. april 2007 af razi (Slettet)

tusinde tak :)

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.