Matematik

Isolering

09. april 2007 af Hans4444 (Slettet)
Hvordan isolerer jeg t1 i denne formel?

E2-E1-m*c*(t2-t1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2007 af allan_sim

#0.
Der er intet lighedstegn i dit udtryk, hvorfor du ikke kan isolere t1.

Svar #2
09. april 2007 af Hans4444 (Slettet)

#1:

Du kan vel sætte det =0 ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2011 af lauramk1993 (Slettet)

 Formelen E2-E1=m*c*(t2-t1)
isolering af t1:
E2-E1=m*c*(t2-t1)
først ganger jeg ind c i parentesen:
E2-E1=m*ct2-ct1
Der er nu to led på højre side af ligmed tegnet. Jeg flytter -ct1 over på den anden side af ligmed tegnet:
E2-E1+ct1=m*ct2-ct1+ct1
Jeg flytter E2-E1over på den anden side af ligmed tegnet:
E2-E1+ct1-E2+E1=m*t2c-E2+E1
ct1=m*t2c-E2+E1
Jeg dividerer t1 med c, da jeg gerne vil have t1 til at stå alene:
((ct1)/(c))=((m*t2c-E2+E1)/(c))
resultat:
t1=((m*t2c-E2+E1)/(c))
Det burde være et svar på dit spørgsmål!!


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.