Matematik

Haster

12. april 2007 af kodaj (Slettet)
En sammenhæng er givet ved: f(x) = 270 - 3,2 * x^1.5

1. Bestem x, så f(x) = 200
2. løs ligningen f(x) = 2 * f(x)




Det haster !!! På forhånd TAK!

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2007 af Søren_P (Slettet)

470/-3,2=x^1,5

X = (470/-3,2)^2

sådan der..

Svar #2
12. april 2007 af kodaj (Slettet)

Mange tak.. hvad med spørgsmål nummer 2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#1:
Det håber jeg sandelig ikke at du mener!


#0:
Jeg antager, at vi skal holde os til de reelle tal. Der gælder, at



I del 2 får jeg


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#3:
Hmmm ... alle

[\Longleftrigtarrow?]

skal være biimplikationer; altså

<==>

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#4 Hvordan finder man værdien af x?

4x = 8

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#5:
Mener du i del 2, eller hvad?

Hvor får du 4x = 8 fra?

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
At løse ligningen f(x) = 2*f(x) svarer jo bare til at finde rødderne for f (overvej!).

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#3:
Efter at have regnet det igennem igen, får jeg nu



i del 2, men jeg kan ikke garantere, at det er korrekt.

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. april 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#6 Jeg mener ikke i "del 2" eller "hvad".

Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.