Engelsk
Rettelse af Engelsk stil på en side.
15. april 2007 af
h1s (Slettet)
Hej venner..
Tænkte på om i lige havde lyst til at kigge på min stil jeg har skrevet.. Formuleringsfejl, bøjning. m.m.
Stilen:
When I first read the poem “What Is Success”, I just thought it was a normal poem just like every others. I have yet failed to see the deeper meaning in most of those, but this one was very different. It took me about ten minutes to realise, that this poem was a very good subject for an essay. When reading the assignment at the bottom of the poem, you realise that there are so many different points of views, which makes it almost impossible to write down anything about it.
The success in my life? There are many things I think are successful, but there are always things there are most successful.
Friends, Family, A good work and economy safety.
Friends are success, because, when I’m together with them, I can tell them anything. If I have a problem, I can also came to them and tell them about the problem. Or if a need help to my They always help me, and that's a success.
If I have a bored day, the first I do, is calling to my friends, and find on something’s craps we can makes. For example see football in TV, drink some beers or go to town and make lot of crazy things and hanging out together.
Many things could make me feel successful. The classic cliché is of course having a wonderful wife, a bunch of money and a good job to wake up to every morning. This would be a great achievement for me, being able to buy a house and maybe have children some day. I will also be ambitious and try to get success, and by success I mean knowledge, wealth and a good background, which can stand together with me.
Success for me, is also my family. It's my mother and father there have get me in to this world. We have a big house, I have to brothers. I love all from my family but sometimes, I forget it?
Folk er også velkommene til at komme forbi msn og tilføje mig, [email protected]
Tænkte på om i lige havde lyst til at kigge på min stil jeg har skrevet.. Formuleringsfejl, bøjning. m.m.
Stilen:
When I first read the poem “What Is Success”, I just thought it was a normal poem just like every others. I have yet failed to see the deeper meaning in most of those, but this one was very different. It took me about ten minutes to realise, that this poem was a very good subject for an essay. When reading the assignment at the bottom of the poem, you realise that there are so many different points of views, which makes it almost impossible to write down anything about it.
The success in my life? There are many things I think are successful, but there are always things there are most successful.
Friends, Family, A good work and economy safety.
Friends are success, because, when I’m together with them, I can tell them anything. If I have a problem, I can also came to them and tell them about the problem. Or if a need help to my They always help me, and that's a success.
If I have a bored day, the first I do, is calling to my friends, and find on something’s craps we can makes. For example see football in TV, drink some beers or go to town and make lot of crazy things and hanging out together.
Many things could make me feel successful. The classic cliché is of course having a wonderful wife, a bunch of money and a good job to wake up to every morning. This would be a great achievement for me, being able to buy a house and maybe have children some day. I will also be ambitious and try to get success, and by success I mean knowledge, wealth and a good background, which can stand together with me.
Success for me, is also my family. It's my mother and father there have get me in to this world. We have a big house, I have to brothers. I love all from my family but sometimes, I forget it?
Folk er også velkommene til at komme forbi msn og tilføje mig, [email protected]
Svar #1
15. april 2007 af cute_tiger (Slettet)
Første afsnit:
Linie 3: jeg ville rette those til them
linie 6: jeg ville nok rette "you realise" til "I realised" da det jo var dig der pludselig opdagede hvor godt digtet var
linie 7: jeg ville nok undlade "down"
Andet afsnit:
Linie 2: most=more
linie 3: "a good work"= a good job, da work er utælleligt
Linie 3: economy=economic
Afsnit 3:
Linie 2: came=come
Linie 3-4: "Or if a need help to my They always help me, and that's a success"= I need help, my? homework?
Linie 5: bored=boring
Linie 5: calling=call my friends
Linie 5: And find some stuff we can do together
Linie 6: see football=watch football on TV
Linie 8: hanging=hang
Afsnit 5:
Linie 1-2: That have put me into this world
Linie 2: to brothers=two brothers
Linie 2-3: I love everyone from my family
Linie 3: jeg ville rette those til them
linie 6: jeg ville nok rette "you realise" til "I realised" da det jo var dig der pludselig opdagede hvor godt digtet var
linie 7: jeg ville nok undlade "down"
Andet afsnit:
Linie 2: most=more
linie 3: "a good work"= a good job, da work er utælleligt
Linie 3: economy=economic
Afsnit 3:
Linie 2: came=come
Linie 3-4: "Or if a need help to my They always help me, and that's a success"= I need help, my? homework?
Linie 5: bored=boring
Linie 5: calling=call my friends
Linie 5: And find some stuff we can do together
Linie 6: see football=watch football on TV
Linie 8: hanging=hang
Afsnit 5:
Linie 1-2: That have put me into this world
Linie 2: to brothers=two brothers
Linie 2-3: I love everyone from my family
Svar #3
15. april 2007 af h1s (Slettet)
niveauet i det er ikke særligt højt, men hvad regner du med til en 9. klasse.
min læreer siger ca. 300 ord
min læreer siger ca. 300 ord
Skriv et svar til: Rettelse af Engelsk stil på en side.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
