Matematik

differentialregning

18. april 2007 af Piaprut (Slettet)
Jeg skal finde V`(x)

V(x)= 19*pi*x-(pi/2)x^3

nogen der kan hjælpe mig i gang? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2007 af Zipzap112 (Slettet)

diff. (Vx) = 19*pi-(6/pi)*x^2 er mit bud

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2007 af Zipzap112 (Slettet)

ups byttede om på brøken

19*pi-((3*pi)/2)*X^2

Svar #3
18. april 2007 af Piaprut (Slettet)

Okay, mange tak.. jeg ser lige om jeg kan forstå din tankegang.. :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2007 af Riemann

brug følgende regneregler:

(c*f(x))'=c*f'(x)
(x^a)'=ax^(a-1)

Svar #5
18. april 2007 af Piaprut (Slettet)

ja, det har jeg også lige prøvet, men er vi så ikke enige om at det er rigtigt hvad #2 skrev?

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. april 2007 af Riemann

jo, det er fuldstændig rigtigt (jeg ville bare give dig et hint til at forstå tankegangen i udregninger)

Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.