Matematik
Integralregning
18. april 2007 af
Alma18 (Slettet)
hey
er der nogen der kan hjælpe?
det ville nemlig være dejligt.
hvordan integrerer man brøken: 1/(2*kvadratrod(2))
er der nogen der kan hjælpe?
det ville nemlig være dejligt.
hvordan integrerer man brøken: 1/(2*kvadratrod(2))
Svar #1
18. april 2007 af cute_tiger (Slettet)
Du skal huske på hvad det kan skrives som:
1/(2*kvadratrod(2)) = 1/(2*2^(0,5)) = 2*2^(-0,5)
Kvadratroden af noget er jo det samme som tallet opløftet i en halv.
Dette kan du så løse ved normal integration
1/(2*kvadratrod(2)) = 1/(2*2^(0,5)) = 2*2^(-0,5)
Kvadratroden af noget er jo det samme som tallet opløftet i en halv.
Dette kan du så løse ved normal integration
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
