Matematik
Differentiation
20. april 2007 af
Louisejh (Slettet)
Hej :)
Hvordan kan der gøres rede for at
f'(x2)= y3-y1 / x3-x1 ?
= er et bølget lighedstegn ...
Hvordan kan der gøres rede for at
f'(x2)= y3-y1 / x3-x1 ?
= er et bølget lighedstegn ...
Svar #2
21. april 2007 af Madsst (Slettet)
Prøv at tegne det. Du har to punkter, (x1,f(x1) og (x3,f(x3). Du ønsker at finde hældningen til et punkt imellem dem. Det kan du ikke, men du kan gætte på at hældningen i punktet circa er gennemsnittet over intervallet, hvilket netop er udtrykket ovenfor. Jeg tror det vil give mening for dig hvis du tegner det.
Skriv et svar til: Differentiation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
