Matematik

opsparing

21. april 2007 af hjælp19 (Slettet)
hej

min opg står

marie sætter 52000 kr. i banken til en fast årlig rente på 3 %

hvor stort et beløb står på kontoen efter 8 år

er det ik


52000 * 1,03=53560

erdet sådan

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2007 af dnadan (Slettet)

Ikke helt.
Her skal du benytte dig af renteformlen:
Kn=K0*(1+r)^n
hvor
Kn = kapital efter n. terminer
K0 = start kapital
r= renten i decimal tal
n= antal terminer

Indsæt nu dine oplysninger i denne, og regn ud.

Svar #2
21. april 2007 af hjælp19 (Slettet)

nå ja



52000 * 1,03opløftet 8 =65872,04

hvordan laver man den der opløftet i pc

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2007 af dnadan (Slettet)

tryk på shift og den knap ved siden af dit å

Svar #4
21. april 2007 af hjælp19 (Slettet)

kan ik kende forskel på annuitetsopsparing


hvornår bruger man den så hvad er endelige forskellen på det

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. april 2007 af mathon


Kn = Ko(1+r)^n er renter og renters rente af ét indsat ENGANGS-beløb (Ko)


An = a*[(1+r)^n -1)]/r = (a/r)*[(1+r)^n -1)] er renter og renters rente af n identiske indbetalinger af størrelsen a med én rentetermins mellemrum - opgjort lige efter sidste indbetaling.

Svar #6
21. april 2007 af hjælp19 (Slettet)

hvilken er shifts

Skriv et svar til: opsparing

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.