Matematik

håbløs :(

21. april 2007 af Skat1 (Slettet)
3750 g hvor mange kg er det,
og hvordan finder i ud af det?

hvordan tegner man grafen for f.eks. y=2x-3?

3 * 4/3 =
1/4 af 164 =
1,6 + 1/5 = hvordan gør man det. håber der en der vil forklarer mig det så jeg kan finde ud af det.

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2007 af ref (Slettet)

3750 g er 3,75 kg du dividere med 1000

Grafen skærer 2.aksen i -3 og har hældningskoefficient 2

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2007 af mathon

1 g = 0,001 kg
3750 g = 3750*0,001 kg = 3,750 kg = 3,75 kg

lav "sildeben" og find støttepunkter

hvis x er 0, er y = 2*0-3 = -3 altså gennem (0,-3)
hvis x er 3, er y = 2*3-3 = 6 - 3 =3 altså gennem (3,3)
osv.

3 * 4/3 = 3*4/3 = 4

1/4 af 164 = 164/4*1 = 164/4 = 41

1,6 + 1/5 = 1,6 + 2/10 = 1,6 + 0,2 = 1,8

Svar #3
21. april 2007 af Skat1 (Slettet)

nåh nu ved jeg det..
men forstår ikke den anden du forklarer om?

Svar #4
21. april 2007 af Skat1 (Slettet)

#2
til den sidste 1,6 + 1/5 , hvor får du 2/10 fra?

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. april 2007 af badooo (Slettet)

#4
1/5 = 2/10

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. april 2007 af mathon

3 * 4/3 = 3*4/3 = 4
skulle være

3 * 4/3 = (3*4)/3 = 4

Svar #7
21. april 2007 af Skat1 (Slettet)

nåh nu forstår jeg det godt. mange tak :)

Svar #8
21. april 2007 af Skat1 (Slettet)

Hvad vis der står:
2 * 3 1/3=

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. april 2007 af mathon

2 * 3 1/3

3 1/3 betyder 3+1/3

2 * 3 1/3 = 2(3+1/3)
du ganger ind i parentesen efter reglen a(b+c) = ab + ac

2(3+1/3) = 2*3 + 2*(1/3) = 6 + 2/3 = 6 2/3

Skriv et svar til: håbløs :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.