Matematik
TAN AFLEVIMORGEN HASTER
26. april 2007 af
thelife (Slettet)
hej
find vinkel A?
jeg har en retvinklet trekant som jeg ik kan vise men beskriver denher
hvor
B-C er 3,6 cm
C-A= er 8,4
og A-B er 9,13 som jeg har fundet ved hjælp af gennem pytgoras formlen
C er 90 grader
skal man ik bruge tangens
det gør man ved at sige
tan(90). 9,13=
HVORDAN FINDER MAN DEN ANDEN GRADE FOR DER ER IKKE NOGEN KUN DEN DER 90 GRADER
find vinkel A?
jeg har en retvinklet trekant som jeg ik kan vise men beskriver denher
hvor
B-C er 3,6 cm
C-A= er 8,4
og A-B er 9,13 som jeg har fundet ved hjælp af gennem pytgoras formlen
C er 90 grader
skal man ik bruge tangens
det gør man ved at sige
tan(90). 9,13=
HVORDAN FINDER MAN DEN ANDEN GRADE FOR DER ER IKKE NOGEN KUN DEN DER 90 GRADER
Svar #1
26. april 2007 af Lusker (Slettet)
Nej du skal bruge formlen i din formel samling, som hedder Tan(A)= a/b <=> vinklen(A) = tan^-1(a/b)
tan^-1 er en knap på din lommeregner.
tan^-1 er en knap på din lommeregner.
Svar #3
26. april 2007 af thelife (Slettet)
Tan(A)= 3,6/8,4
er det sådan du mener
for jeg kender ik flere resultat
er det sådan du mener
for jeg kender ik flere resultat
Svar #4
26. april 2007 af Lusker (Slettet)
Ja, så skal du bare taget Tan^-1(3,6/8,4), hvilket giver 23,20 grader.
Hvis du har en TI-83 eller 84, så skal du trykke på 2nd også tan for at få tan^-1.
Hvis du har en TI-83 eller 84, så skal du trykke på 2nd også tan for at få tan^-1.
Skriv et svar til: TAN AFLEVIMORGEN HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
