Matematik
Hjælp!!
26. april 2007 af
Niika (Slettet)
hey
Kan ikke finde ud af at løse den her opg.?
linjestykket AB = kvrod((x-0,50)^2+(2,02-0.57)^2)=2,89
2,89 er linjestykkets længde.
hvordan finder jeg x og y?
jeg ved at A ligger i f(x) = 4/5* kvrod(x) og at tangentens hældning i punktet A er f'(1/2)=0.707, tangentens vinkel er v=35,26grader?
Mange tak :)
Kan ikke finde ud af at løse den her opg.?
linjestykket AB = kvrod((x-0,50)^2+(2,02-0.57)^2)=2,89
2,89 er linjestykkets længde.
hvordan finder jeg x og y?
jeg ved at A ligger i f(x) = 4/5* kvrod(x) og at tangentens hældning i punktet A er f'(1/2)=0.707, tangentens vinkel er v=35,26grader?
Mange tak :)
Skriv et svar til: Hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
