Spansk
Hjælp til lidt rettelse!
29. april 2007 af
Idapigen (Slettet)
Hjælp til små, sætninger, har selv forsøgt, men er i tvivl om noget ting.. På forhånd tak!
Du sagde, du skulle til London, ikke? =
Dicías que (skulle) a London, verdad?
Er du kommet tilbage?
Estás regresado?
Jeg kender den ikke, og jeg vil gerne have, du fortæller mig noget om den. =
Yo lo no conoce y quiere que me contes algo.
Hvordan siger man: "for tiden`"?
Du sagde, du skulle til London, ikke? =
Dicías que (skulle) a London, verdad?
Er du kommet tilbage?
Estás regresado?
Jeg kender den ikke, og jeg vil gerne have, du fortæller mig noget om den. =
Yo lo no conoce y quiere que me contes algo.
Hvordan siger man: "for tiden`"?
Svar #1
29. april 2007 af MHE (Slettet)
Du sagde, du skulle til London, ikke?
"¿Dijiste que ibas a Londrés, no/verdad?"
Er du kommet tilbage?
¿Has vuelto?
Jeg kender den ikke, og jeg vil gerne have, du fortæller mig noget om den =
"No lo conozco y me gustaría que me cuentes algo sobre esto."
For tiden = "por el momento"
"¿Dijiste que ibas a Londrés, no/verdad?"
Er du kommet tilbage?
¿Has vuelto?
Jeg kender den ikke, og jeg vil gerne have, du fortæller mig noget om den =
"No lo conozco y me gustaría que me cuentes algo sobre esto."
For tiden = "por el momento"
Skriv et svar til: Hjælp til lidt rettelse!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
