Matematik
Tangensfunktioner
30. april 2007 af
Denicex (Slettet)
hej..
Jeg har lidt problemer med at regne løsningmængden til nogen Tanfunktioner, når grundmængden er [0;pi/2[(foreningsmængden)]pi/2;pi]
Fx. Tan(x)= 1,13
Jeg ved at
x1= Tan^(-1)(1,13)
men x2 er jeg usikker på
Jeg har lidt problemer med at regne løsningmængden til nogen Tanfunktioner, når grundmængden er [0;pi/2[(foreningsmængden)]pi/2;pi]
Fx. Tan(x)= 1,13
Jeg ved at
x1= Tan^(-1)(1,13)
men x2 er jeg usikker på
Svar #1
30. april 2007 af mathon
tan(x)<0 for x€]pi/2;pi]
så der er ingen løsning til tan(x) = 1,13 for x€]pi/2;pi]
så der er ingen løsning til tan(x) = 1,13 for x€]pi/2;pi]
Svar #2
30. april 2007 af multimediaspeakerbass (Slettet)
okay .. måske dårligt forklaret..
Grundmængden er [0;(pi/2)[U](pi/2);pi]
U er symbolet for foreningsmængden
Grundmængden er [0;(pi/2)[U](pi/2);pi]
U er symbolet for foreningsmængden
Skriv et svar til: Tangensfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
