Matematik

Andengradspolynom ''a''

04. maj 2007 af senadw124 (Slettet)
Hvordan finder jeg 'a' i en andengradspolynom?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2007 af kaspx (Slettet)

Du må lige skrive polynomiet, ellers er det svært at se præcis hvad du mener. Er det en parameter a?

Svar #2
04. maj 2007 af senadw124 (Slettet)

Jeg har følgende Ligning, men kan ikke finde a.

f(x)= a^x + 0^x + 4,3

Så skal a findes.
hvordan?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

det er ikke et andengradspolynomium, du har set forkert.
V.h.
Erik Morsing.

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2007 af HPJensen (Slettet)

et andengradspoly. skrives normalt på formen:

f(x)= a*x^2 + b*x + c

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj 2007 af HPJensen (Slettet)

Men den du har der kan nemt løses for x... (hvis f(x)=0)

Kig lige på det og skriv igen

Skriv et svar til: Andengradspolynom ''a''

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.